dinsdag 28 mei 2013

Ervaring Toppers 2013

hee!

Het is alweer een week geleden maar hier is het verslag van de toppers.

we reden rond 12 uur aan naar Amsterdam we gingen met 8 mensen dus we moesten met twee auto's.
toen we in Amsterdam waren waren we bij de Arena maar omdat we nog wat uurtjes hadden besloten we om naar de stad te gaan. dus kochten we een metro dag kaart en gingen we met de metro naar de stad. toen we daar eenmaal waren was het ongeveer 3 uur half 4. we besloten om ergens gewoon zeg maar te avond eten want we hadden wel honger maar als we zouden lunchen zouden we over 2 uurtjes nog niets op kunnen. ik had als voorgerecht een garnalencocktail en als hoofdgerecht een kipsalade we hadden erg lekker gegeten. we gingen nog even de stad in. Quinty en ik wilde al eventjes een beanie hebben dus ging ik opzoek uiteindelijk heb ik er twee gevonden bij de Britain.

dit zijn ze we doen samen een ze kosten €19,95 per stuk.


daarna gingen we terug naar Amsterdam Centraal en gingen we terug met de metro naar de Arena. nog even terug naar de auto om om te kleden en in de rij gaan staan toen het begon kwamen ze binnen op een vliegend tapijt . het was echt een leuk meezing feest !


 dit is het podium het thema was 1001 nacht echt super mooi !



ze hebben ook nog zo'm moment gedaan dat ze af deden tellen en dat dan iedereen een foto moet maken met flits het gaf echt een super mooi effect !

het was dus een leuke dag !


XOXO
Gwen van Tilburg



Geen opmerkingen:

Een reactie posten