woensdag 26 juni 2013

efteling reis met school

hee !

ik ben afgelopen vrijdag naar de Efteling geweest met school. onze school organiseert dit altijd vanaf de 2e klas tot en met de 6e klas op de vrijdag van de proefwerkweek. je mag zelf weten of je mee gaat. je gaat dan met bussen naar de Efteling en je mag gewoon rondlopen zonder ergens aan te denken en dan moet je weer op een bepaalde tijd bij de bus zijn om weer naar huis te gaan. dus eigenlijk ga je naar de Efteling zonder school heel gek maar ik zie nooit leraren dan haha. nou ik en mijn twee vriendinnen Desley en Quinty gingen mee. vorig jaar was ik ook mee geweest toen was het ook heel leuk.

dinsdag 25 juni 2013

OOTD

hee!

ik vond het wel weer eens tijd voor een Outfit Of ToDay.
ik had dit zaterdag aan maar ik dacht ik kan het best later pas posten want het maakt niet zo heel veel uit.
het was lekker weer maar ik vond het wel wat te koud voor een t-shirt.


zaterdag 22 juni 2013

nieuwe functie op instagram :)

hee !

ik zat net wat te zoeken op mijn app store en ik ik zag dat ik updates had ik had de update gedaan van de apps. later ging ik naar instagram toe en ik wilde een foto posten ik zag dat ik ook een filmpje kon maken en ik dacht huh...  is dat nieuw dus ik ging wat rondkijken op internet en inderdaad je kan voortaan een kort filmpje plaatsen op instagram ! hoe leuk is dat het is momenteel alleen nog maar de iphone 4 , 5 maar ik denk dat het binnenkort ook wel zou komen voor android (het kan ook al op android ik zat in de knoei met een andere app sorry.) ik heb het nog niet gebruikt maar ik zal het binnenkort wel doen. mijn instagram is : Gwenvantilburg


dit was een kort berichtje ik ga de komende tijd wat meer bloggen omdat ik vakantie heb ein-de-lijk ik was er echt aan toe. ja trouwen vakantie nog niet officieel ik moet maandag nog mijn boeken inleveren en toetsen inkijken en ophalen en vrijdag rapport ophalen maar ik noem het gewoon al vakantie !

XOXO
Gwen van Tilburg

zondag 16 juni 2013

even wat zeggen !

hee!

ik heb echt al lang niks meer geplaatst hier baal ik wel heel erg van maar ik zit nu best druk met school. met de proefwerkweek niet dat het daar van af hangt dat ik blijf zitten maar ik wil gewoon nog even goede punten halen. omdat ik namelijk al mijn punten meeneem naar volgend jaar ik doe dus gewoon volgend jaar al examen :o ik kan het echt niet geloven hoe snel de middelbare school gaat.

maandag 3 juni 2013

Holy Soda !

hee !

Hebben jullie de reclame gezien met het blije liedje van het drinken Holy Soda.



 Toen ik die reclame zag dacht ik al meteen die wil ik best proeven. Het duurde even voordat ik hem kocht maar ik heb hem nu toch uiteindelijk.

het is voor 100% gemaakt van Natuurlijke ingrediënten, en het bevat niet veel calorieën.






ik vind de verpakking leuk ! Gewoon simpel maar toch niet saai. Op de dop staat ook nog 100% goodness dus nog even dat het 100% natuurlijk is.


de ingrediënten.



Daar ga ik dan het is de smaak appel framboos.Ik heb deze gekozen omdat ik de kleur wel leuk vond haha.
Wat me meteen opviel is dat er niet zo heel veel prik op zit maar dat is eigenlijk ook wel lekker. Ik had het zoeter verwacht maar ik vond het zeker lekker ! En ik ga het zeker weten vaker kopen. Ik raad je het zeker aan om te kopen.

wat vind jij van Holy Soda ?
laat het achter bij de reactie's 
XOXO
Gwen van Tilburg


Review - Rituals Hammam Hot Scrub

hee !

laatst had ik wat tijd over voordat ik naar school moest,dus was ik wat op de badkamer aan het rommelen en aan het kijken ik kwam de Hammam Hot Scrub tegen van Rituals die ik mijn moeder vorig jaar gaf.












zo ziet hij er uit lekker rustige verpakking.



Er zat nog een klein beetje in dus ik dacht ik ga mijn handen scrubben. Hmm wat houd ik van de geur van de Hammam lijn van Rituals. Wij hebben hier thuis ook altijd douche gel van echt lekker fris. Zo rook de scrub ook. Ik deed hem op mijn handen en ging scrubben. Even wachten en er af spoelen. Ik moet zeggen dat mijn handen altijd al zacht zijn maar nu waren ze echt Super zacht!!! Hij werkt echt goed en ruikt lekker. Ik zou hem zeker weer kopen !

ik vind het sowieso al leuk om bij Rituals in de winkel rond te lopen, het is daar zo rustig en je kan dingen gewoon testen. En super goede spullen kopen natuurlijk.

Deze Hammam Hot Scrub is €15,50  Ik raad hem zeker aan lekkere geur voor Vrouwen en Mannen.


wat vinden jullie van Rituals producten ? 
laat het achter bij de reacties
XOXO
Gwen van Tilburg