maandag 14 oktober 2013

OOTD: comfy but pretty

hee !

het leek me weer eens leuk om een Outfit Of The Day te doen aangezien ik toch niks te doen had en foto's aan het maken was.



vandaag droeg ik een gebreide trui met een imitatie leren zakje waarop een goud kettinkje nog zat. deze trui is nieuw en hij zit zo fijn! maar is toch nog mooi.
ik heb ook een half imitatie leren legging aan van de Zara hij is aan de voor kant van dat imitatie leer en op de knieën zitten details, aan de achter kant is hij van jogging stof en wederom deze zit ook super fijn.
ik droeg hier onder mijn afgetrapte vans ze zijn toch echt aan het einde van hun leven :( ze zijn zo simpel en niet lomp en dat is goed voor mij aangezien ik klein ben is het niet zo mooi om lompe schoenen te hebben. snel nieuwe kopen dus !



op deze foto's zie je meer de details ik heb ook een oorbel in die super lang is met veren eraan het is de bedoeling dat je die een in doet de lengte is perfect want hij is ongeveer even lang als mijn haren zijn. vrij lang dus. de above knuckle ring die ik om heb is van de h&m met een heel klein hartje er op. ik ben echt verliefd op deze ringen. daar zijn wel de meningen over verdeeld want ik heb ook al van sommige mensen gehoor dat ze het vinden lijken als of de ring niet past. oké daar zit wel wat in maar toch vind ik het mooi :)


wat vind jij van above knuckle ringen ? 
XOXO
Gwen van Tilburg

Autumn ♥





hee !

De zomer is voor bij en de Herfst is weer aangebroken dat betekend voor mij: dat ik jarig ben, lekker weer truien aan. op zoek naar winter kleren. kaarsjes en de lampjes aan.

ik denk dat de herfst mijn favoriete seizoen is want het is niet te koud en niet te warm. tuur lijk vind ik de lente ook fijn maar ik heb altijd moeite met slapen als het warmer is. dus geef mij maar lekker kouder weer en lekker onder de wollen dekens.

bovendien ziet het er buiten ook heel mooi uit, de blaadjes die verkleuren en van de bomen vallen eerder donker. waardoor de geurkaarsen uit de kast gepakt worden.


beautiful  autumn ♥

  love jumpers♥


\
cute dog.


ik weet niet wat ik hier herfstachtig aan vind maar ik moet er toch aan denken.


de herfst heeft niet alleen maar rozengeur en maneschijn. het word weer kouder en eerder donker dus kan je ook in een winter dip komen. ik heb zelf wel altijd best veel last van overgangen van het weer. maar dat duurt gelukkig maar een of twee weken. het is eerder dat ik er aan moet wennen. maar sommige mensen die worden depressief en dat is niet goed. als je met iets zit praat dan met je vriendinnen of familie en krop het niet op want dan ga je het op mensen af reageren en dat is natuurlijk ook niet je bedoeling.

wat vinden jullie van de herfst ? laat het achter bij de reactie's 
XOXO
Gwen van Tilburg

donderdag 10 oktober 2013

happy birthday to me !

hee !

ik ben op 2 oktober 15 jaar geworden. Ik zit nu in de vierde leerjaar van vmbo-t dus het examenjaar. ik ben altijd laat jarig. de meeste mensen in mijn klas worden nu 16 maar ik niet. dus daarom ben ik denk ik ook altijd blij als ik jarig ben. omdat ik dan ook eindelijk die leeftijd heb.

ik krijg van mijn moeder een nieuwe kamer maar dat moest nog even wachten maar om mij toch iets te geven kreeg ik een armbandje van Godly jewels en een waardebon. van de vriend van mijn moeder heb ik parfum gekregen en van mijn broer een boek waar ik waarschijnlijk nog een post over ga maken.

van een van mijn beste vriendinnen Quinty kreeg ik een onesie met oren en een staart dus als ik die aan ben ben ik een kat roar :)

van mijn andere beste vriendin Desley kreeg ik een beanie met stenen er op ik had hem al zo vaak op gehad maar heb hem nooit gekocht. ik vond het echt heel leuk om hem te krijgen.

en van mijn andere beste vriendin Robin kreeg ik een waardebon.

ik zeg niet graag van die is mijn beste vriendin want ik heb eigenlijk allemaal goede vriendinnen en ze hebben allemaal plus en min punten net zoals ik dus daarom noem ik ze allemaal beste vriendinnen, and i love them ♥

verder heb ik eigenlijk geld gekregen. ik had zaterdag een feest gehad voor mijn vriendinnen en wat vrienden wat echt heel gezellig was. daarna bleven Quinty , Desley en Robin bij mij slapen. alleen toen kwamen we om half 2 boven moesten we nog een luchtbed op gaan pompen met een voetpomp ughhh en we waren al zo moe maar ja wat moet moet. de volgende dag waren ze alle drie vertrokken. en vierde ik in de middag en avond mijn verjaardag voor familie en vrienden. daar was het ook heel gezellig.

na dit weekend was ik heel moe dus ging ik lekker vroeg slapen in mijn mooie katten onesie.


XOXO
Gwen van Tilburg




dinsdag 8 oktober 2013

mijn sport Synchroonzwemmen

hee !

het leek me leuk om over de sport te schrijven waar ik aan doe.
ik zit namelijk onder Synchroonzwemmen en aangezien het niet zo'n bekende sport is dacht ik laat ik er maar eens over schrijven.



ik ging al best vroeg bij Synchroonzwemmen toen ik denk ik  6 of 7 jaar was.


wat is synchroonzwemmen ?
 de bedoeling van synchroonzwemmen is dat je op de maat van de muziek zwemt en als je het met andere mensen doet moet het synchroon gaan dat betekent dat het gelijk moet gaan. Dit leer je al bij het eerste niveau.
het is niet dat je alleen schoolslag doet en borstcrawl en de rugslag nee dan heb je het fout!

naar mate je op hogere niveaus komt krijg je steeds moeilijkere figuren en langere nummers.
ik zit nu op het een na hoogste niveau ik ben in januari wel even gestopt 3 maanden maar ik kon het toch niet missen dus ik zit er weer bij. met lieve vriendinnen die ik er heb. op woensdag trainen we conditie een uur en een uur techniek. op zaterdag trainen we drie kwartier ongeveer droog dat is ook lenigheid en drie kwartier techniek.


je hebt ook wedstrijden de uitvoeringswedstrijden zijn altijd super leuk je zwemt in een mooi versierd badpak je haren op een hoge knot met gelatine.. Huh gelatine ja gelatine aangezien gel meteen oplost in water is dat niet slim.



dit is Rusland op de olympische spelen van 2012 je mag geen grond raken. dus je moet alles uit je eigen kracht doen.


ik hoop dat het je nu duidelijk is geworden wat synchroonzwemmen is en inhoud en als je er interesse in hebt
neem dan gerust een kijkje op de site van de vereniging waar ik bij zit in Helmond lutrahelmond.nl klik dan op het kopje synchroon en ga naar algemeen voor meer informatie.


XOXO
Gwen van Tilburg