dinsdag 30 juli 2013

cropped tops yay or nay ?

hee !

ik zat dinsdag avond wat random shoplog's te kijken op youtube.
je komt echt veel cropped tops tegen of bustier tops. ik vind ze erg mooi maar soms toch ook wel ordinair en tuur lijk ligt het er aan hoe je het combineert maar het blijft toch wel dat je een stuk lijf ziet. maar bijvoorbeeld bij een high-waisted broekje of een taille rok zie je maar 3 cm. ongeveer. dan vind ik het wel weer super gaaf !




nu heb ik zelf niet het beste figuur om zulke shirts te dragen maar ik vind wel dat je er je mening over mag hebben toch ?



cropped top


dit is dus een cropped top een top dat kort is of ook wel eens een naveltruitje genoemd. 
ik vind dit wel mooi ze heeft namelijk ook een pracht figuur maar als je al een buikje hebt kan het gewoon echt niet vind ik dan. 


dit is ook een cropped top ze heeft er een high-waisted short onder dit vind ik dan al sneller gaan als er maar geen vetrol onder uit komt maar je kan dit wel al sneller zo dragen als je een buikje hebt. :)


bustier top



 dit is een bustier top het is soort van een bh maar dan langer, en het is echt een top zo vind ik hem wel mooi maar toch wat ordinair. ik bedoel zo ga je niet in de stad rondlopen. in Nederland tenminste toch ?!

dit vind ik dan wel weer mooi ook een bustier top maar met een taille rok of een skater skirt.
zo zie ik mensen nog wel rondlopen in Nederland.



dus het is een beetje gemengd wat ik er van vind. als ik het zou dragen zou ik mezelf er niet fijn in voelen. en het zou er ook niet uit zien. maar als je je er fijn in voelt vind ik vooral dat je moet dragen wat je zelf mooi vind :) 


vinden jullie het leuk als ik van dit soort artikels maak ? toch een beetje fashion en mijn mening er van geven.
het is niet dat ik een fashion guru ben of zo maar dit is mijn mening en ik vind dat ik die mag hebben en delen toch ?!

wat vinden jullie van de cropped top en bustier top ? Yay or Nay ? laat het achter bij de reacties.


XOXO
Gwen van Tilburg

maandag 29 juli 2013

shoplog Italië

hee !

ik heb ook wat dingen geshopt in Italië en dit wil ik graag aan jullie laten zien. Hierbij dus een shoplog





ik had al wat Italiaanse meisjes in zo'n jurkje zien lopen en ik dacht echt wauw die zijn super mooi.
op een van de avonden liepen we wat verder de boulevard op en ik kwam bij een winkeltje daar hingen ze dan.  een kanten strapless jurkje met een bruin ceintuurtje wat een beetje zwierig valt. I like it dus ik kocht er meteen twee.




in een ecru kleur.


en in een koraalrode kleur.



op de zelfde avond gingen we bij een indiaans winkeltje binnen echt zo'n winkeltje wat je in elk land wel hebt waar ze zonnebrillen verkopen en ook rotzooi. ik vond hier twee paar oorbellen en ik vond ze echt héél mooi !!


deze vind ik de mooiste ze zijn best opvallend maar je kan ze ook gewoon dragen met een staart.


dit paar is echt heel groot maar als je het met losse haren draagt zijn ze ook super mooi. Ik kan ze alleen wel maar in de avond in omdat ze wel zwaar zijn. maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden toch ?!



op een andere avond zag ik deze zonnebril een soort van nagemaakte Ray Ban zonnebril met blauwe spiegel glazen. ik zou heel graag een designer zonnebril willen, maar dat is niet zo'n goed plan bij mij aangezien ik mijn zonnebril of kwijt raak of laat vallen. laat ik het maar even houden op goedkopere zonnebrillen :)


we gingen ook een ochtend naar een staatje Sanmarino genaamd dit is een klein staatje waar alles belastingvrij is en het licht zeg maar in de bergen. dus we dachten lekker shoppen maar nee .. ze hadden daar bijna alleen maar allemaal merken van tassen enzovoort zoals moschino. maar toch zag ik deze zonnebril het montuur is roze en een beetje doorzichtig weer spiegel glazen.


weer gewoon in de stad waar wij lagen heb ik deze twee armbandjes gekocht lekker vrolijk en ik vond ze ook heel leuk.


op de laatste avond kocht ik deze tas nog het is een beige tas met allemaal neon gele stenen er op wat ben ik blij dat ik deze heb gekocht ! het is wel een grote tas maar dat maakt niet uit. handig als je gaat winkelen of logeren gymmen of misschien voor in de zomer als schooltas.



je kan de lange hengsel er ook nog van af halen en aan je schouder of gewoon in de hand dragen :)





vind je het leuk als ik een shoplog schrijf. laat bij de reactie achter wat je er van vind.

XOXO
Gwen van Tilburg

zaterdag 27 juli 2013

daar ben ik weer !

hee !

ik ben weer terug van mijn vakantie in Italië het was een leuke vakantie, lekker eten hmm wat houd ik toch van Italiaans eten. zon zee strand niks is fijner vind ik dan. in Italië kan je ook heel goed winkelen zoals jullie waarschijnlijk al weten ik heb daarom ook wat dingen gekocht ik maak binnenkort hier een   post over en ook nog een over de vakantie met foto's enzovoort .

to be continued.


XOXO
Gwen van Tilburg

dinsdag 9 juli 2013

mijn selfmade ibiza style denim jacket

hee !


ik had een tijdje terug een spijkerjack gekocht bij de H&M maar ik dacht misschien kan ik hem wel leuk op pimpen. mijn tante heeft het stof er op genaaid ik heb de indiaan gemaakt en de bedels op de zakjes gemaakt. ik vond het ook leuk om te doen maar het was wel veel werk vooral de indiaan maar dit is het uiteindelijke resultaat.





ik ben er echt heel blij mee en ik kan het met veel dingen combineren.

XOXO
Gwen van Tilburg

maandag 1 juli 2013

Mijn Sony Reader Limited Edition PRS-T2N !

hee !

ik heb een cadeau gekregen van mijn moeder omdat ik over ben niet dat ik altijd zo'n duur cadeau krijg daarvoor, maar ze was het ook al langer van plan. het is een Sony Reader Limited Edition PRS-T2N.

ik denk dat veel van jullie wel weten wat een E-reader is maar ik zal het nog even proberen uit te leggen. het is dus een soort van tablet waar je super veel boeken op kunt zetten maar het beeld is echt heel anders. je kunt er mee in de zon zitten zonder er last van te hebben. als je de lamp uit doet zie je ook helemaal niks. het is zo gek het is net alsof je een boek aan het lezen bent. er zitten meer voordelen aan zoals je hoeft op vakantie niet zo'n zware tas mee te nemen met boeken er in het staat gewoon op 1 klein dingetje.



  dit is die dan ik heb blijkbaar een limited edition niet dat het veel uit maakt een e-reader is een e-reader.
                          mijn moeder had er ook een roze hoesje bij gekocht van gecko covers.


zo ziet het er uit als de E-reader er in zit er zitten ook nog 2 vakjes in er zit trouwens ook een stokje bij.
ook kreeg  ik er een gecko clipper van gecko covers er bij dat is namelijk wel handig als je in de auto wil lezen maar je rijd door een tunnel.

zo ziet het er uit je ziet het op deze foto niet zo heel goed maar je krijgt wel een idee.

als je de uit-knop heel even in duwt dan gaat hij op slaapmodus en komt er de cover van het boek te staan. wat er leuk uit ziet omdat het dan nog meer op een boek  lijkt.

 de Sony Reader Limited Edition PRS-T2N  is nu bij www.bol.com €99,95
het apparaat is zeker aan te raden ! het is niet dat ik veel boeken lees maar het is zeker handig ook voor op vakantie.


wat vind je er van als ik over iets nieuws schrijf ? laat het achter bij de reactie's.
XOXO
Gwen van Tilburg




nieuwe lay-out

hee !

even een kort berichtje ik ben vandaag bezig geweest met mijn blog-pagina een nieuwe lay-out  te geven. ik wilde het iets rustiger.





ein-de-lijk hebben we vakantie tenminste in het zuiden van het land. ik was hier zoo aan toe hé !
ga je nog leuke dingen doen in de vakantie ? laat het achter bij de reactie's 
Fijne vakantie allemaal !!



XOXO
Gwen van Tilburg