zondag 22 september 2013

come back

heee!
oké ik wist niet hoe ik deze blog moest noemen dus noem ik het maar come back want ja eigenlijk is het ook een beetje zo.
ik weet niet wat er aan de hand was maar ik had geen zin meer om te bloggen ik ga geen excuses verzinnen of er om liegen. Ik had gewoon geen zin ! maaaaar ik dacht er wel vaak aan om weer te beginnen, maar steeds was ik te lui. en ik had nog wat blogspots klaar staan maar toch een of andere reden hield me tegen. maar ik ga toch weer schrijven want ik miste het toch wel een beetje. het is toch wel gewoon je hart luchten bij iemand. Het klinkt heel raar want ik typ het op mijn laptop en zet het op internet  ? maar het voelt echt zo. en ook al reageert er niemand op mijn blogspots ik kan zien dat mensen mijn blog lezen en dat is toch een fijn gevoel. en natuurlijk zou ik het leuker vinden als mensen reageren maar misschien zijn ze verlegen om het te doen. het maakt allemaal niks uit want ik vind het gewoon leuk om te bloggen :)

Wist je dat ik eigenlijk zelf een heel verlegen meisje ben  maar dit durf ik dan wel weer of aparte kleren aan. ik bedoel ik zou het echt vervelend vinden als ik een copycat was. creëer gewoon lekker je eigen stijl en op een gegeven moment accepteren mensen het gewoon. maar terug op mijn verlegenheid ik heb het meer dat ik heel snel dicht klap of dat ik ga blozen. best vervelend maar ja ik leer er nu maar gewoon mee te dealen. en ik ben al een stuk minder verlegen dan vroeger, gelukkig maar.

best veel bloggers maken video's, ik zou dat ook best willen maar daar ben ik dan toch wel weer te verlegen voor.

maar ik  ga dus de komende tijd gewoon weer af en toe posts plaatsen en ik hoop dat je ze blijft lezen het zou heel leuk zijn.

XOXO
Gwen van Tilburg