zaterdag 10 augustus 2013

vakantie Italië

hee !

hier is het dan  een soort van "verslag" van mijn vakantie in Italië. in de stad Rimini
we vertrokken rond 8 uur op 12 juli richting Italië de reis is goed verlopen en hebben weinig file gehad behalve in Italië zelf daar hebben we wel best lang in de file gestaan rond 11 uur 's ochtends na dat we alles hadden uitgepakt in het hotel hadden we onze zwemkleding aangetrokken en zijn we naar het strand gegaan. waar vrienden van ons lagen want die waren er al. zo is het eigenlijk ongeveer elke dag wel gegaan 's Ochtends ontbijten omkleden naar het strand dan lunchen bij het strand restaurant ding. tot half 7 naar het strand ongeveer en toen gingen we weer naar het hotel toe rustig aan klaarmaken en rond 9 uur spraken we af om uit eten te gaan en daarna zaten we op het terras.

een ochtend zijn we naar San Marino geweest dat is een apart staatje waar ze geen belasting kennen het lag in de bergen dus we moesten wel wat omhoog klimmen. toen we daar waren was het wel belasting vrij maar ze hadden er allemaal dure merken zodat de tas nog €400 euro was. maar toch was het wel mooi om te zien

we zijn ook nog een dag gaan rijden naar Portonovo daar was echt een super mooi strand en daar zijn we dus naar toe geweest het was er echt heel mooi. daarna zijn we weer terug gereden. nu kom wat Foto's van de vakantie.

foto vanuit de bergen van San Marino.


Het strand waar we dagelijks lagen in Rimini.


een mooie foto vanuit de parasol in portonovo waar een super super super blauwe zee was :)

en nog eentje.



ik hoop dat je dit een leuke blogpost vind. ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.
XOXO
Gwen van Tilburg

woensdag 7 augustus 2013

OOTD :)


hee !

ik had weer eens zin om een Outfit Off ToDay te doen dus liet ik mijn moeder foto's maken van wat ik aan had. dit was op 6 augustus het was wel lekker weer maar niet dat je bijna weg dreef omdat het zo warm was. ik kijk wel een beetje raar op de foto's omdat ik in de zon keek.







de top is van H&M 
short is van bershka
ballerina's zijn van durlinger
oorbellen komen uit Italië 
horloge is van oozoo
armbandjes zijn cadeau of van biba
ring met steentje is van Lucardi 
andere twee ringen zijn van H&M

met mijn haren heb ik een messy donut knot gemaakt.



laat bij de reacties weten wat je er van vind.
XOXO
Gwen van Tilburg